• Totale uitverkoop
 • Shop Lokaal
 • +10000 producten

4.8Out of 1598 Reviews

20 / Feb / 2020

Onze ideale geboortelijst

Onze ideale geboortelijst
Adviesblog

Onze ideale geboortelijst

Nieuwsgierig naar wat wij op onze lijst zouden zetten als we zwanger zouden zijn (not the case :-))  ?

Natuurlijk is het altijd wat gevaarlijk als winkel je voorkeuren uit te spreken, maar we proberen zowieso selectief te verkopen. Als we iets niet goed vinden, hebben we het doorgaans ook niet :-)

Hierbij vind je een lijstje van wat wij toppers vinden tussen onze toppers

 

1. Mandje met licht

Dit mandje is zo praktisch (groot, verstelbaar en met een lichtje op ook 's nachts dingen te vinden) en daarnaast ook nog eens geschikt voor elk interieur.  Ik vind het stukken beter dan stoffen of plastic mandjes. 

https://www.rascals-in-eden.com/nl/mandje-met-licht-commode.html

 

2. Cybex Cloud Z & draai-isofix

Hier zou ik echt geen seconde over twijfelen. Het is zeker niet de goedkoopste maar voor mij een absolute topper.  Bij onze zoon hadden we een traditionele auto-stoel van het bekendste merk ;-) en ook de opvolgstoelen. Ik vind deze echt stukken kwalitatiever en handiger. De opvolger staat ondertussen al een dik half jaar in mijn auto en nog elke dag blij ermee.  

 

3. Badspeelgoed van SkipHop  & Boon

Deze vind ik zo leuk, kleurrijk :-) Ik denk dat mijn zoontje hem alsnog gaat krijgen. Ook al heeft die meer dan genoeg badspeelgoed 

https://www.rascals-in-eden.com/nl/fill-up-fontein-skiphop.html

 

4.  Matty van Leander

Een prachtige en praktische verzorgingsmat. Iets duurder in aankoop, maar gedaan met al die hoezen.

https://www.rascals-in-eden.com/nl/waskussen-matty.html

 

5. Sebra bed

Dit had ik echt moeten ontdekken toen ik zwanger was. Ik vind ze zo mooi en zo praktisch. Eigenlijk is zowat alles van Sebra mijn favoriet. Ik vrees dat ik in de huidige situatie all the way zou gaan in Sebra aankleding van de kamer. Zeker als het een meisje zou zijn, zou singing birds overal aanwezig zijn :)

https://www.rascals-in-eden.com/nl/waskussen-matty.html

 

6. Babycook Neo

Toen ons zoontje klein was hebben we geen babycook gebruikt.  We gaven hem eigenlijk ongeveer wat wij aten maar dan gepureerd. Ik heb er nog altijd spijt van. Hij is zo'n moeilijke eter nu en ik vraag me nog altijd af of een babycook het niet beter zou maken. Deze NEO babycook lijkt me heel handig te zijn uit glas met een grote beker. Ook de Nutribaby van Babymoov lijkt me een topper te zijn. Beide zijn ook nog eens supermooi.

https://www.rascals-in-eden.com/nl/babycook-neo-nachtblauw.html

 

7. Glazen flesjes

Toen we zwanger waren wisten we niet dat glazen flesjes bestonden. Voor mij zijn ze zoveel schooner dan plastic flesjes. Hoewel ik geen wetenschapper ben, kan ik me niet anders inbeelden dat hier geen gezondheidsvoordelen aan verbonden zijn. Ze zijn gemaakt van medisch glas en kunnen dus niet zomaar stuk vallen. Zowel avent als tommee tippee heeft er.

 

8. Angelcare

Er bestaat wat controverse rond, maar bij mij kwam die direct terug op de lijst. Hij heeft me heel veel gemoedsrust gegeven bij mijn zoontje en ik zou absoluut niet zonder willen. De nieuwe versies zijn ook nog eens draadloos dus dat is extra fijn. Ook zou het een worden met geïntegreerde babyfoon.

https://www.rascals-in-eden.com/nl/brands/angelcare/

 

9. Diaper Pail

Wij hebben al verschillende luieremmers gebruikt en dus best wat ervaring ermee. Een luieremmer zelf vind ik onmisbaar als je een baby hebt. Wij hadden er zowel boven als beneden een staan. Van de korbell was ik het meest tevreden. Voor beneden zou ik de volgende keer echter een meer duurzaam model nemen. Zoals dat van diaper pail

https://www.rascals-in-eden.com/nl/luieremmer-diaper-pail-verschillende-kleuren.html

 

10. Schnuggle

Wij hebben zowel een bademmer als een echt badje gehad voor ons zoontje. Als er nog een volgende keer zou zijn, dan zouden we toch eerder gaan voor de schnuggle. Het beste van de 2 wat mij betreft.

Niet te groot en met staander.

https://www.rascals-in-eden.com/nl/schnuggle.html

 

11. Speeltapijt Miimi met rand

Naast heel mooi, lijken ze me ook heel praktisch. 

https://www.rascals-in-eden.com/nl/miiimi-speelmat-met-rand.html

 

12. Lemo stoel met wipper

De Lemo kinderstoel vind ik super praktisch. We hebben hem een half jaar geleden nog aan ons zoontje gegeven en zijn er super tevreden van. Leuke kleuren, simpel design en praktisch te verstellen

https://www.rascals-in-eden.com/nl/lemo-hout.html

 

13. Nestje

Een nestje zou er zeker opstaan. Ik zou heel lang moeten twijfelen tussen die van Sleepyhead en Voski.  Indien ik mijn partner zou overtuigd krijgen, zou het vermoedelijk toch een sleepyhead in een crazy design worden :)

https://www.rascals-in-eden.com/nl/sleepyhead-babynest-la-vie-en-rose-0-8-m.html

 

14 . Luchtbevochtiger

Ons zoontje was gedurende enkele maanden redelijk onrustig en veel ziek. We hadden echt geen idee wat dat veroorzaakte en toeval of niet met een luchtbevochtiger ging het opeens veel beter. Spijtig dat het zo lang geduurd heeft voor we dat ontdekten. 

https://www.rascals-in-eden.com/nl/luchtbevochtiger.html

 

15.  Tetradoeken versus bamboo

De bamboo artikelen van Timboo zijn zo superzacht en mooi. Ik zou ernstig overwegen om bijna alles daarvan te nemen :-)

https://www.rascals-in-eden.com/nl/hoeslaken-timboo-12060.html

 

 

Dit was alvast onze top 15. In een later artikelen zullen we eens gaan over alle nodige artikelen en daarbij onze voorkeuren schrijven.

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

 • De geboortelijst: onderweg
  10 / Dec / 2020

  20 / Feb / 2020

  De geboortelijst: onderweg

 • Een geboortelijst of niet ?
  15 / Jun / 2020

  20 / Feb / 2020

  Een geboortelijst of niet ?

 • Onze ideale geboortelijst
  20 / Feb / 2020

  20 / Feb / 2020

  Onze ideale geboortelijst

 • De geboortelijst verzorging: eten en drinken
  20 / Mar / 2019

  20 / Feb / 2020

  De geboortelijst verzorging: eten en drinken

 • De geboortelijst verzorging: verzorgingstafel/badderen/fopspenen
  05 / Mar / 2019

  20 / Feb / 2020

  De geboortelijst verzorging: verzorgingstafel/badderen/fopspenen

 • Geboortelijst: textiel
  16 / Feb / 2019

  20 / Feb / 2020

  Geboortelijst: textiel

 • De geboortelijst: algemeen
  16 / Feb / 2019

  20 / Feb / 2020

  De geboortelijst: algemeen

 • Tips voor een perfecte geboortelijst
  15 / Feb / 2019

  20 / Feb / 2020

  Tips voor een perfecte geboortelijst

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

 • Al je orders en retouren op één plek
 • Het bestelproces gaat nog sneller
 • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »